Kujdes flokeve. > formë vetullat Ideal

 
 
Kujdes flokeve. > formë vetullat Ideal
formë vetullat Ideal


Zgjidhni një formë vetull për llojin tuaj të personit dhe të gjetur se si të llogaritur vetullat forma ideale.

Ajo duhet të duken bukur, vetullat i pastër? Ata janë aq sa duhet i këndshëm, pak ngritur, kanë një formë i zoti. formë të rregullt Vetull këtë: në pjesën më të gjerë e vetullave është e vendosur në këndin e brendshme sytë nga krye të bëj, vetullat janë bërë të ngushtë, por ngushtim nuk ndodh papritmas, por gradualisht. Si një pikë referimi për vetullat të japin një formë të përkryer mund të shërbejë si një vetull qark, e cila është e vendosur direkt mbi bazat e syve, vetëm nën vetullat.
Shape vetullat dhe
të përballet me
Megjithatë, duke u përpjekur të marr një formë të bukur vetullat duhet të përqëndrohet jo vetëm në vetullat, dhe formë të përballet. Disa artistë grim të besojnë se personi është i vetëm dhe ka një përcaktimin e vlerë në formën e vetullave.

Vetulla formë për të përballet me raundin formë vetullave për fytyrë vezake
foto
formë Vetulla për formë trekëndëshi të përballet me vetullat foto katror foto të përballet me

Për raundin përballet me forma më e përshtatshme e vetullave - goditet, me një të lartë të rritet dhe një tip të shkurtër. Por ju nuk duhet të thyejnë vetullat shumë të mprehtë - ai vetëm do të theksoja roundness e fytyrës tuaj. A nuk e rrumbullakët në formë vetullat, konturet e përsëritura të fytyrës.

Nëse ju keni një formë të zgjatur / ovale të fytyrës, pastaj vetullat më të përshtatshme - Ajo është e drejtë dhe horizontale, mund të jetë pak rrumbullakosura, e largët nga vetullat hundë. Format vetullat me një hark të lartë që më mirë të mos bëjnë.

Ndër format e vetullat për trekëndëshi përballet me stilistët rekomandojmë pak dehur lakuar në mënyrë uniforme vetullat, të mesme në gjatësi. Direkt vetullat nuk janë të rekomanduara.

përballen Sheshi - më mirë se çdo formë tjetër për një fytyrë të gjatë katror shumë të lakuar përpjetë vetullat me hark. Kundër vetullat i hollë.

Për të rregulluar formën e vetullave në përputhje me formën e një personi duhet të jetë i mori me kujdes qimet në vijën e poshtme të vetull. Prek profesionistët e lartë të linjës nuk e rekomandojmë: follicles flokët e sipërme të mëdha dhe më aktive në shumë ngjyra e tyre, kështu që kur ju hiqni flokë, ata bëhen mjaft të dukshme, dhe kjo nuk duket shumë e aesthetically.
Si të zgjidhni formën vetullat

Si për të llogaritur brovi.Prodelaem ideale formë disa manipulimeve të marr formën e përsosur vetull. Zgjidh një laps dhe lidhur ato në një pikë në krahun e hundës dhe pika në qoshe të brendshëm të syve. Pika e kryqëzimin me një laps për vetullat - është një shenjë, ideale për fillim të vetull. Të gjitha të qimeve që janë më tej këtë pikë është më afër urë duhet të hiqet.

Tani për pikën më të lartë të vetullat: një laps duhet të përcaktojë linjë vertikale duke kaluar nëpër kufirin e jashtme të Iris sytë. Ku laps kryqëzon vetull, të shënojë një tjetër pikë, e cila do të jetë pika më e lartë e vetullat. Deri në këtë pikë vetull të ngritur dhe gjerësia e saj mbetet e pandryshuar, dhe më gjerë - të butë shkon në kokën e tij dhe të ngushtuar. Të gjitha të qimeve që nuk bien në kufijve të caktuar për të hiqen.

Ne kemi përcaktuar një pikë në fund të vetull. Përsëri vë laps të krahut hundë dhe ta dërgojnë atë nëpër qoshe e jashtme të syve në vetull. Line nuk vetullat duhet të shkojnë përtej këtë pikë, kështu që të gjitha qimet që janë prapa tij, më pranë tempuj, ju duhet të mori gjithashtu. Rregullo ulët vetullat në mënyrë që ajo të efektshme tapers në tempullin. Nëse ju jeni mbi vetull vënë re një qime pak të vetme, ata duhet të jenë mori me kujdes.

Për të verifikuar vendndodhjen e fillimit dhe pikat në fund të vetullave, varet laps për vetullat e tij në mes: ndërsa në fillim dhe në fund të vetullat duhet të jetë i baraslarguar nga laps.

Për një formë të përsosur të rregullt vetullave gjithashtu luan rolin e distancës në mes vetullat, i cili nuk duhet të jetë tashmë dy gishta (pak më pak për -Mbyll sytë vendosur). Nëse ju nuk mund të përcaktojë në linjë vetull sy, përdorni një laps kozmetike për të nxjerrë të tyre qark.

Vetullat duke i dhënë formën e duhur, për të siguruar ato me kujdesin e duhur: një kohë qime otrosshie tweeze, vetullat krehër, përdorimi vaj pluhur, ose fonde të veçanta për kujdesin e vetullat dhe qerpikët.

Разделы