Kujdes flokeve. > hairstyles për vajzat 14 vjeç

 
 
Kujdes flokeve. > hairstyles për vajzat 14 vjeç
hairstyles për vajzat 14 vjeç

Për modës nuk duhet vetëm të rinj vajzave dhe grave, por edhe shumë të rinj vajzave. Dhe për vajzat e saj ka një stili të modës. Këshilli i preferuar flokët e gjatë, sepse vajzë me flokë të gjatë si një princeshë nga një përrallë zanash.
Një mënyrë e thjeshtë për të përfunduar flokët është dritë në fund ployku ose curlers (e cila është më e dëshirueshme dhe më pak të dëmshme). Vernik minimale dhe kimi. Rim garniturë e flokëve është e mjaftueshme me Kristal ose një hark.
Në flokët shumë të gjatë do të dukej e flokëve të mirë, ngriti lartë mbrapa. Plagë Finely nga fillesat do të ishte mirë të heqin supet dhe japin volum. Në qoftë se flokët në strukturën e tyre nuk rri në pritje, ju mund të gërshet flokët tuaj në natën në pigtails, dhe varësisht nga numri i braids merrni efekte të ndryshme. 2,3 Braids - valë më të madhe, 5-6 braids - Dallgë të vogla, kujton braids afrikane, dhe vëllim më shumë.
Option hairstyles Trim - dehur fund dhe vënë curls tuaj flokët në kurorë, që ka konsoliduar kunjat e tyre.Hairstyle Stylish - flokë të drejtë me anën e ndarë. Për këtë hairstyle është veçanërisht i mirë në qoftë se vajzat janë të natyrshme drejt flokut, atëherë nuk duhet të aplikojnë styling si mashë për straightening flokët.